Buat Duit Dengan Jobdirumah

on Monday, 29 July 2013

Selamat datang keblog Thrubox, Disini saya ingin bercerita tentang suatu program menambah pendapatan secara sambilan dirumah ataupun dicafe cyber mahupun dirangkain restoran makanan segera yang mempunyai akses Internet.

Tetapi sebelum saya bermula izinkan saya memperkenalkan dulu program yang diwar - warkan oleh pengamal media sosial. Program ini dikenali sebagai Jobdirumah iaitu berkerja sambilan dirumah. Program ini bukanya sebuah program MLM atau menjual produk. Program ini adalah untuk freelancer yang mempunyai kelapangan masa untuk menjana pendapatan secara sambilan.

Jobdirumah adalah rangkaian syaraikat Kliks Solution:
Di daftarkan dengan SSM atas nama Kliks Solution pada 30/4/2008 di Kuala Lumpur.
Bekerja 100% di rumah dan tidak mempunyai pejabat & tidak pernah bercadang untuk mempunyai pejabat pada masa depan kerana ia lebih kos efektif dan mengunakan konsep kebebasan bekerja di rumah tanpa perlu mengikut protokol kerja biasa.
Nama Perniagaan: Kliks Solution
No Pendaftaran: 001762546-A
No Telefon: 0172651827 (Isnin - Jumaat: 3pm - 10pm sahaja)
Fax: 0321784213

Pengasas: Fadil Abdullah - Kuala Lumpur
Mempunyai kepakaran dalam bidang Research & Development, Pengurusan Sumber, Email Marketing, Affiliate Marketing, Web Development, E-commerce & bidang IT berkaitan.
Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home Based Business & Internet Marketing.
Pengasas Bersama: Halim Hussain - Cyberjaya
Lulusan Telecommunication Technology dari Kolej Telekom & berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang IT & Internet Marketing.
Punya kepakaran dalam bidang Technical Support, Satellite Networking Technology, System Administration & Network Engineering.Apakah Tawaran yang diberi oleh Jobdirumah?
jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Dengan syarat!

Anda Berkebolehan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Saya tidak mahu bercerita panjang disi kerana Maklumat lanjut telah disediakan diwebsite di bawah:

Sudah Ramai Yang Berjaya Dengan JOBDIRUMAH dengan menghasilkan pendapatan yang lumayan kenapa pula kita tidak mencubaanya. Ambil Langkah Pertama ini Untuk Kesenangan Di Hadapan.

Ranking: 5

{ 0 comments ... read them below or add one }

Post a comment

 
© My ThruBox All Rights Reserved
OnLajer